MVO Academy

MVO Academy organiseert cursussen en gastlessen over oliën en vetten. We willen kennis over oliën en vetten delen en bijdragen aan een constructieve dialoog tussen de bedrijven, (toekomstige) werknemers, klanten, partners en stakeholders. Er is behoefte aan transparantie en kennis over oliën- en vetten en de industrie. Klanten van MVO-bedrijven, beleidsmakers bij overheidsinstellingen of functionarissen belast met handhaving willen graag informatie over de sector, de productieprocessen en producten. Vaak gaat het om praktijkgerichte kennis over onderwerpen, zoals de supply chain van oliën en vetten of over het gebruik van duurzame oliën en vetten.

Cursussen

De cursussen worden ontwikkeld en gegeven door experts uit de oliën- en vettensector. De cursussen zijn geschikt voor HBO afgestudeerden en voor mensen die door werkervaring op dit niveau gekomen zijn en worden in het Engels gegeven. Geïnteresseerden werken in de levensmiddelenindustrie, de diervoedingsindustrie, de oleochemie en de energiesector. Ook beleidsmedewerkers en medewerkers van certificerende of controlerende instanties kunnen deelnemen. Cursisten zijn bijvoorbeeld procesoperator of medewerker R&D, QA, inkoop, sales, marketing of beleid.

 

Cursus ‘Oils and Fats’
Deze cursus gaat over alle relevante onderdelen van het productieproces van oliën en vetten. De cursus behandelt de productie en verwerking, de chemie en de toepassingen, en besteedt aandacht aan voeding, voedselveiligheid en duurzaamheid. De brede opzet van deze cursus vormt een uitstekende basis. 

 

Het is niet mogelijk u nog te registreren voor de cursus in 2020. Informeer Jolanda van Roon indien u interesse heeft om de cursus in 2021 te volgen. 

 

Lees hier de brochure (2020, Engels).

 

Gastcolleges en kenniscentrum

Onderdeel van de MVO Academy zijn ook:

Neem voor meer informatie contact op met Jolanda van Roon.