MVO Academy

MVO Academy organiseert cursussen en gastlessen over oliën en vetten. We willen kennis over oliën en vetten delen en bijdragen aan een constructieve dialoog tussen de bedrijven, (toekomstige) werknemers, klanten, partners en stakeholders. Er is behoefte aan transparantie en kennis over oliën- en vetten en de industrie. Klanten van MVO-bedrijven, beleidsmakers bij overheidsinstellingen of functionarissen belast met handhaving willen graag informatie over de sector, de productieprocessen en producten. Vaak gaat het om praktijkgerichte kennis over onderwerpen, zoals de supply chain van oliën en vetten of over het gebruik van duurzame oliën en vetten.

Cursus ‘Oils and Fats

Deze cursus gaat over alle relevante onderdelen van het productieproces van oliën en vetten. De cursus behandelt de productie en verwerking, de chemie en de toepassingen, en besteedt aandacht aan voeding, voedselveiligheid en duurzaamheid. De brede opzet van deze cursus vormt een uitstekende basis. 

MVO Academy heeft een interessante cursus ontwikkeld die wordt gegeven door experts uit de branche met behulp van verschillende online trainingstools die deelnemers getriggerd houden.

De cursus geeft een update over alle relevante aspecten van de toeleveringsketen van oliën en vetten. Het behandelt productie, verwerking, logistiek, chemie en toepassingen. Het belicht ook de belangrijke voedingsaspecten, voedselveiligheidselementen en duurzaamheidsaspecten. Het brede overzicht van deze cursus biedt een uitstekende basis.

Voor deze cursus nodigen we nieuwe werknemers en ervaren werknemers uit die een meer geïntegreerd inzicht in de supply chain willen.

 

Klik hier voor meer informatie over de cursus. De volgende cursus wordt georganiseerd in 2022.

  

Gastcolleges en kenniscentrum

Onderdeel van de MVO Academy zijn ook:

 

Neem voor meer informatie contact op met Jolanda van Roon of Ron van Noord.