14 november 2019

Inschrijving MVO cursus geopend

Medewerkers van bedrijven in de oliën- en vettenindustrie en van aanverwante bedrijven en organisaties op het gebied van voedsel, veevoer, technologie en energie kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de cursus ‘Oils and Fats - Basics Technology, Applications and Food Safety’ die in maart/april 2020 wordt gehouden.

De cursus

Deze 4-daagse, Engelstalige cursus (26 en 27 maart, 2 en 3 april 2020) gaat over alle relevante onderdelen van de oliën en vettenketen. De cursus behandelt de productie en verwerking, de chemie, voedsel- en diervoederveiligheid en de toepassingen. Het benadrukt ook de belangrijke voedingsaspecten, de regelgeving en duurzaamheidsaspecten. Het brede overzicht van deze cursus biedt een uitstekend overzicht over de gehele sector.

Klik hier voor de folder (Engels). 

Klik hier voor het registratieformulier.

Laatst gewijzigd: 14 november 2019