Cursus 'Food & Feed Safety of Vegetable Oils and Fats'

Het  programma 
De 3-daagse cursus omvat lezingen van experts uit de eigen sector over de verschillende aan voedselveiligheidsbeleid gerelateerde onderwerpen, en case studies over aspecten die speciaal van belang zijn in de oliën- en vettenindustrie. Aandacht zal worden besteed aan voedsel- en diervoederveiligheidsprocedures tijdens alle opeenvolgende stappen in de productie- en logistieke keten vanaf de aankomst van de oliën in de haven van Rotterdam tot de verwerking in de margarinefabriek. MVO neemt de cursisten mee voor excursies naar een tankopslagbedrijf, een raffinaderij en een margarinefabriek.

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de oliën- en vettensector als kwaliteitsmanager of operator, maar is ook relevant voor medewerkers in sales of logistiek. Om veilige producten te kunnen garanderen, is het belangrijk de keten te kennen en te begrijpen. Daarom is de cursus ook voor andere bedrijven en instellingen interessant, bijvoorbeeld voor diervoederbedrijven, producenten van bakkerij-ingrediënten, margarines en sauzen. Daarnaast richt de MVO-cursus zich op medewerkers bij certificatie-instellingen, brancheverenigingen, en op consultants en medewerkers bij overheidsinstellingen. De cursus vereist een basiskennis over oliën en vetten.

Last modified: March 20, 2017 11:32